Gezondheidsateliers

Voor ieder wat wils

En dit kan zowel voor volwassenen als voor kinderen. Om een diversiteit aan ateliers aan te kunnen bieden, werk ik samen met andere fijne gediplomeerde mensen uit allerhande disciplines zoals yogaleerkrachten, voedingscoaches, verzorgingsconsulenten ... De gezondheidsateliers zijn opgedeeld in drie soorten, maar dit is louter om aan te geven waar de voornaamste klemtoon zal liggen. Tijdens álle ateliers zal je mentaal en fysiek kunnen ontspannen. Gezond en gelukkig.

Kleine groepen

De gezondheidsateliers zijn momenten waar we samen stilstaan bij hoe jij gezonder kan leven op een fijne, relaxte manier en zonder betutteling. In kleine groepjes maar mét veel respect voor wie jij bent, iedereen is immers anders en dat is helemaal ok. Even tijd voor jezelf en genieten. Bovendien leer je iets bij over gezondheid of het nu gaat over voeding, beweging of mentaal welbevinden, dat is het idee. Even niets moeten. Even jouw balans (terug-)vinden.

Voedingsateliers

Geen dieet tips, wel anders eten (maken)

Kom tot nieuwe inzichten over gezonde voeding en laat je motiveren en inspireren. We gaan gezellig en onbezorgd samen aan de slag in een ontspannen omgeving, bij mij thuis of op locatie. Samen het eten bereiden en opsmullen met een bijhorend drankje. Zie het als een momentje voor jezelf, een gezellige uitstap met vriendinnen of familie. En ondertussen leer je pure en seizoensgebonden ingrediënten kennen, en hoe ze te gebruiken.

Kalender

De voedingsateliers komen eraan

Enkele sfeerbeelden

Ontspanningsateliers

Je be-leeft en komt daardoor dichter bij jezelf.

Tijd om je (terug) goed te voelen. In deze ateliers komen we terug bij onszelf en komen items als ‘wat is geluk?’ of ‘wat is mijn talent?’ aan bod. In een veilige omgeving en onder begeleiding, praten we over het thema en leren zo ook van elkaar.

Een frisse neus halen in de natuur, creatief tekenen, genieten van een gelaatsverzorging en andere ontspanningsvormen (rustige, toegankelijke yoga, hoofd- en nekmassages of een holistische voetmassage) zijn ateliers die hier aan bod kunnen komen.

Welk atelier je ook kiest, je zal naar huis gaan, helemaal in balans (en met suggesties om het thuis ook toe te passen).

Kalender

De ontspanningsateliers komen eraan

Enkele sfeerbeelden

Individuele therapeutische kinder & tieneryoga

Individuele therapeutische kinder- en tieneryoga helpt kinderen terug hun eigen ik te vinden. Deze les is steeds individueel en op maat, zonder moetjes en druk. Kinderen krijgen de dag van vandaag erg veel prikkels te verwerken van allerlei kanalen; school, hobby's sociale media, voeding enz. Al deze dingen kunnen er voor zorgen dat ze uit balans zijn. Deze onbalans kan leiden tot verschillende klachten; faalangst, boosheid, moeilijkheden om zich te concentreren, lichamelijke klachten, enz.

Hier kan de individuele therapeutische kinderyoga hulp bieden. Door; yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, meditatie, visualisatie, zachte shiatsu strijkingen, massage en relaxatie, helend tekenen enz. ontdekken ze terug wat ontspanning voor hen kan betekenen en krijgen ze terug voeling met hun innerlijke wereld.

Kalender

Deze zijn op maat en hiervoor kan je mij telefonisch of via email contacteren. Contacteer mij

Enkele sfeerbeelden

 

Dit lijkt je wel iets?

Wil je deelnemen of aansluiten bij een atelier? Enkel met een voor jou bekend groepje vrienden, familie of collega’s? Of liever een groepssessie op maat?
Dat kan allemaal. Vraag het me gewoon.