Gezondheidsateliers

Voor ieder wat wils

En dit kan zowel voor volwassenen als voor kinderen. Om een diversiteit aan ateliers aan te kunnen bieden, werk ik samen met andere fijne gediplomeerde mensen uit allerhande disciplines zoals yogaleerkrachten, voedingscoaches, verzorgingsconsulenten ... De gezondheidsateliers zijn opgedeeld in drie soorten, maar dit is louter om aan te geven waar de voornaamste klemtoon zal liggen. Tijdens álle ateliers zal je mentaal en fysiek kunnen ontspannen. Gezond en gelukkig.

Kleine groepen

De gezondheidsateliers zijn momenten waar we samen stilstaan bij hoe jij gezonder kan leven op een fijne, relaxte manier en zonder betutteling. In kleine groepjes maar mét veel respect voor wie jij bent, iedereen is immers anders en dat is helemaal ok. Even tijd voor jezelf en genieten. Bovendien leer je iets bij over gezondheid of het nu gaat over voeding, beweging of mentaal welbevinden, dat is het idee. Even niets moeten. Even jouw balans (terug-)vinden.

Voedingsateliers

Geen dieet tips, wel anders eten (maken)

Kom tot nieuwe inzichten over gezonde voeding en laat je motiveren en inspireren. We gaan gezellig en onbezorgd samen aan de slag in een ontspannen omgeving, bij mij thuis of op locatie. Samen het eten bereiden en opsmullen met een bijhorend drankje. Zie het als een momentje voor jezelf, een gezellige uitstap met vriendinnen of familie. En ondertussen leer je pure en seizoensgebonden ingrediënten kennen, en hoe ze te gebruiken.

Kalender

Enkele sfeerbeelden

Ontspanningsateliers

Je be-leeft en komt daardoor dichter bij jezelf.

Tijd om je (terug) goed te voelen. In deze ateliers komen we terug bij onszelf en komen items als ‘wat is geluk?’ of ‘wat is mijn talent?’ aan bod. In een veilige omgeving en onder begeleiding, praten we over het thema en leren zo ook van elkaar.

Een frisse neus halen in de natuur, creatief tekenen, genieten van een gelaatsverzorging en andere ontspanningsvormen (rustige, toegankelijke yoga, hoofd- en nekmassages of een holistische voetmassage) zijn ateliers die hier aan bod kunnen komen.

Welk atelier je ook kiest, je zal naar huis gaan, helemaal in balans (en met suggesties om het thuis ook toe te passen).

Kalender

Enkele sfeerbeelden

Vertelateliers i.s.m. ta-LEN-t in de klas

Omdat alle kinderen superhelden zijn (en hun leerkrachten ook)

Bij ta-LEN-t in de klas hebben we een ambitieus doel.

Wij willen dat talentgericht onderwijs in 2030 de norm is in elke Vlaamse school en dat elke leerling tijdens z'n schoolloopbaan wordt uitgedaagd om vanuit een diversiteit aan activiteiten zijn of haar talenten te ontdekken en te activeren. 

Daarom trekken we van school naar school met onze talentenateliers voor leerlingen en ons vormingsaanbod voor leerkrachten.

Kalender

De vertelateliers komen eraan

Enkele sfeerbeelden

Dit lijkt je wel iets?

Wil je deelnemen of aansluiten bij een atelier? Enkel met een voor jou bekend groepje vrienden, familie of collega’s? Of liever een groepssessie op maat?Dat kan allemaal. Vraag het me gewoon.