1-op-1 Coaching

  • Wil je verandering brengen in je (voedings-)gewoontes?
  • Ben je ongelukkig en wil je dit veranderen?
  • Zoek je meer balans in je dagelijks leven?

Individuele coaching kan hierbij helpen, zowel voor kinderen, tieners als volwassenen.

1-op-1-coaching kan je hierbij helpen, zowel voor kinderen, tieners als volwassenen.

Ontdek wie je echt bent en wat jij nodig hebt. Leef en kies bewust en vertrouw in de kracht die in je zit.

Geen verrassingen

  • Telefonisch gesprek: Stuur me een e-mailtje wanneer ik jou even kan contacteren om de wederzijdse verwachtingen te bespreken. Als ik denk dat ik je niet kan verder helpen, dan verwijs ik je graag door. Dit gesprek is gratis.
  • Intakegesprek: Daarna maken we kennis met elkaar op een laagdrempelige manier, in alle veiligheid. Tijdens deze intake, stel ik je een gepersonaliseerd traject voor. We gaan na of je je goed voelt bij dit voorstel en passen aan waar nodig.
  • Persoonlijk coachingstraject: Dit traject is erg persoonlijk en de lengte ervan kan variëren. Dit is immers afhankelijk van persoon tot persoon, van vraag tot vraag. Maar je komt hier niet voor verrassingen te staan, we bespreken dit allemaal op voorhand tijdens de intake. En daarna starten we de effectieve coaching. Jouw eerste stap tot verandering.

Dit lijkt je wel iets?

Wil je deelnemen? Of heb je nog wat twijfels en vragen? Toch niet gevonden, wat je zoekt? Dan kan allemaal. Laat het me zeker weten, dan kunnen we kijken hoe ik je kan verder helpen.